start hier

10 april 2013

augustus 1, 2013 | Gepost door: | Nieuws |

Er hadden zich 5 mensen aangemeld op zo een korte termijn. Helaas moesten drie mensen weer afmelden waardoor we met zijn drieën om te tafel hebben gezeten. Beide dames, Ans en Hilde, waren ook actief in het onderwijs. Eén met haar kinderen en één met haar plusklas en haar kind. We hebben veel gepraat en het viel op dat er al een aantal concepten opgesteld zijn door de diverse deskundigen. Maar we weten het nauwelijks van elkaar, laat staan dat we elkaar (goed) kennen. Een oplossing is om eens een bijeenkomst te organiseren met al deze conceptmakers. Wellicht komt er de mogelijkheid uit om met 1 concept en als groep richting schoolbesturen en politiek te gaan. Op die manier hebben we natuurlijk meer invloed en is de kans groter dat het resultaat heeft.
Samenwerken is lastig maar ik ben wel bereid om het toch te proberen. Tenslotte moet er op een school ook samengewerkt worden t.b.v. de leerlingen.
We zijn uit elkaar gegaan om over het concept en over het samenwerken nog eens goed na te denken en misschien komen daar oplossingen uit voort.

/