Wat is er al?

Dit concept is oorspronkelijk bedacht in 1999 onder de naam ‘de Boxschool’. Na verdere ontwikkeling en implementatie van nieuwe technische mogelijkheden is dit concept verder gegaan onder de huidige naam.

Ik heb veel contacten in het onderwijs, particulier en regulier, die interesse hebben in dit concept. Ik heb ook veel contacten met voorstanders van top-down onderwijs. Deze zijn meestal te vinden binnen de hoogbegaafdengroep. Op deze website kunt u met uw naam aangeven dat u graag Open Space Onderwijs gerealiseerd wilt zien.

De onderwerpen voor het basisschooldeel zijn in klad gereed. Deze zijn opgesteld in samenwerking met een leerkracht BO.

Er is een ondernemingsplan. Dit plan kunt u aanvragen via contact. Open Space Onderwijs gaat verhuurd worden aan scholen en particulieren. Scholen kunnen het concept laten aanpassen aan hun specifieke wensen. Met deze inkomsten kan alles betaald worden.

Een beschrijving van het computerprogramma is klaar.

Veel details van dit concept zijn bij mij bekend en doordacht. Ik kan virtueel rondlopen in dergelijke scholen en ‘zien’ hoe één en ander marcheert. Het is lastig om dit geheel in woorden over te brengen.

Hier is een kort filmpje waarin te zien is hoe een nieuwe leerling wordt rondgeleid in de school. Dit geeft een indruk van de werking van dit concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *