Wat is nog nodig?

Om vervolgstappen te kunnen nemen is geld nodig. Dit kan via een subsidie, een financiering of een zakenpartner zijn. Het geld is nodig voor het realiseren van het computerprogramma en de vulling daarvan. De inschatting is dat we met een half jaar de markt al op kunnen met dit mooie concept.

Middels een stichting of een BV kan Open Space Onderwijs verhuurd worden aan scholen en particulieren. Met deze directe inkomsten kan het startkapitaal terug verdiend worden. Het ondernemingsplan is vrijblijvend aan te vragen via contact.

Als ouder of toekomstige leerling kunt u uw steun geven aan dit concept met het plaatsen van uw naam op deze website. Zo kunt u meehelpen dit concept verwezenlijkt te krijgen. U kunt dit concept promoten via social media via de icoontjes op elke pagina en/of bij organisaties of personen onder de aandacht brengen die in staat zijn om dit concept van de grond te krijgen.

Daarnaast is het van belang om vroegtijdig de diverse onderwijsorganisaties te betrekken in het ontwikkelen van dit concept en vooral de ontwikkeling van de toetsen. Het doel is om geaccepteerd te worden als een volwaardig onderwijssysteem dat goedgekeurd is door de overheid. Scholen die dit systeem gaan toepassen voldoen dan aan de wet en komen in aanmerking voor financiering. En zij mogen dan diploma’s afgeven aan de leerlingen. Montessori is het gelukt, dan kan dat ook met Open Space Onderwijs.

Bovenstaande moet vanaf het begin de nodige aandacht krijgen om Open Space Onderwijs tot een succes te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *